• Lorem ipsum

Cadeaus voor de liefste kindjes

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor een kleine jarige job? Of is er een nieuw wondertje geboren en wil je hem of haar verrassen met een uniek kraamcadeau? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment.

Cadeaus voor de liefste kindjes

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor een kleine jarige job? Of is er een nieuw wondertje geboren en wil je hem of haar verrassen met een uniek kraamcadeau? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment.

Wat dacht je bijvoorbeeld van het houten speelgoed van Kids Concept, Little Dutch of Plan Toys? Ook leuk als kraamkado is het badspeelgoed of bijtspelgoed van Oli & Carol en Tikiri. En wat dacht je van de prachtige spulletjes van Liewood zoals een badcape, een kinderservies, badspeeltjes of de handige placemats.

In ons assortiment vind je ook leuke verjaardagscadeaus voor bijvoorbeeld een eerste, tweede, derde of vierde verjaardag. Echte roze meisjescadeaus maar ook stoere cadeaus voor jongens. De loopfietsjes van Banwood doen het altijd goed en wat dacht je van een speelgoed keuken of een werkbankje met een gereedschapskist? Of een muziekinstrument voor kleine popsterren? Genoeg keuze!